Оновлене осіннє меню
24.09.2019
Раді запросити вас на оновлене меню в DOM №10!
Ми доповнили його осінніми стравами, які підтримають ваш настрій та зігріють незвичними поєднаннями.
Шніцель в японській паніровці, запечений судак під вершковим соусом, нові салати та десерти, а також повернення улюблених гостями супа харчо й олів’є з беконом і куркою.
Качині ніжки ми маринуємо з травами, тушкуємо та подаємо з томленою у вині червоною капустою і топтанкою зі шкварками. Запеченого судака поливаємо вершково-рибним соусом з куркумою та подаємо до картопляного пюре з мускатним відтінком. Тоненький шніцель зі свинини в хрусткій японській паніровці подаємо з базиліком та анчоусами.
Спеціально до осіннього сезону наш шеф Георгій Шаруєв розробив новий салат Ромен з трюфельним понзу, пармезаном та міксом горіхів. Ви зможете замовити його в двох варіантах: з припущеними креветками або запеченим ростбіфом.
Улюбленим акомпанементом до оновленого меню стануть білі гриби, мариновані за традиційним домашнім рецептом.
На наших постійних гостей чекає несподівано приємна зустріч, адже ми повернули до меню ваші улюблені суп харчо та салат олів’є з беконом, куркою і молодим горошком.
А на десерт здивуємо вас крем-брюле з манго й маракуї. Ми запікаємо його до цукрової скоринки і прикрашаємо крихтами імбирного печива, тартаром з манго та кокосовими слайсами.
Спаська, 10