Пісне меню у DOM №10

10.03.2021

Весна кличе до оновлень. У пісному меню наш шеф Георгій Шаруєв розповідає гармонійну та змістовну історію за участі овочів, злаків, бобів, трав, грибів і водоростей — локальних, екзотичних, свіжих, приготованих, ферментованих... 

Злегка димний смак запеченого баклажану підкреслює свіжість томатів і хрусткої руколи, а гостринку зеленого чилі збалансовує кремовість тхіни. 

Тхіна відмінно пасує й до запеченої цвітної капусти, яку ми подаємо з пряним гарбузовим насінням і попкорном із зеленої гречки.

Бобові та горіхи — важлива складова пісного меню, незвичайно вони розкриваються у тікка-масалі з печеним бататом, цукіні, нутом і бобами едамаме та брокколіні-темпура з чіпсами з кейлу та горіховим соусом.  

Новий погляд на морозиво – це щербет на основі сухофруктів та горіхів на мигдалевому молоці. А з ванільно-соєвим морозивом, також пісним, ми подаємо грушу, мариновану в сиропі з ялинових шишок з тархуном.

Готуємо пісне меню з 15 березня до 1 травня. 

Дивитися меню

Забронюйте улюблений столик у DOM №10 за номером 067 502 03 54   

Спаська, 10