Лисички та ягоди – сезонне меню в DOM №10
07.07.2020
Сезонні продукти – чистий смак і суцільна користь. Не дивно, що наш шеф Георгій Шаруєв обожнює з ними працювати і завжди відшукує найкращі. У липні він полює на лисички. Крім запашних лісових грибів у літньому меню – молоді овочі, хрусткі салати та ароматні трави, стиглі садові та лісові ягоди.
Спробуйте у двох варіантах улюблену класику – лисички, обсмажені з молодою картоплею у травах. У першому шеф поєднав їх із запеченою телячою вирізкою, витриманою у су-віді, і вершково-грибним соусом. У другому – підкреслив яскравий смак грибів витриманим овечим сиром пекоріно.
Пармезан, який так пасує до лисичок, зустрічається з ними у ризото. Смак, заради якого можна летіти у Трентіно, тепер ви знайдете на Подолі. А ще побачите, що лисички – ідеальна компанія для судака, запеченого з молодою капустою під вершковим соусом.
Безумовний хіт літа – соковиті томати «Волове серце». Скуштуйте їх із рікотою, анчоусами, червоною цибулею, зеленою олією та базиліком. Інші літні трави – молодий шпинат, рукола, прохолодна м'ята – грають симфонію смаків із креветками, грейпфрутом і соусом чилі.
На десерт – найкорисніше створене природою: лісові ягоди, які ми подаємо до вашого улюбленого сорбету чи джелато.
Встигніть спробувати, доки сезон триває.
Зустрінемось на Спаській, 10.