Лисички та ягоди – сезонне меню в DOM №10

07.07.2020

Сезонні продукти – чистий смак і суцільна користь. Не дивно, що наш шеф Георгій Шаруєв обожнює з ними працювати і завжди відшукує найкращі. У липні він полює на лисички. Крім запашних лісових грибів у літньому меню – молоді овочі, хрусткі салати та ароматні трави, стиглі садові та лісові ягоди. 

Спробуйте у двох варіантах улюблену класику – лисички, обсмажені з молодою картоплею у травах. У першому шеф поєднав їх із запеченою телячою вирізкою, витриманою у су-віді, і вершково-грибним соусом. У другому – підкреслив яскравий смак грибів витриманим овечим сиром пекоріно. 

Пармезан, який так пасує до лисичок, зустрічається з ними у ризото. Смак, заради якого можна летіти у Трентіно, тепер ви знайдете на Подолі. А ще побачите, що лисички – ідеальна компанія для судака, запеченого з молодою капустою під вершковим соусом.

Безумовний хіт літа – соковиті томати «Волове серце». Скуштуйте їх із рікотою, анчоусами, червоною цибулею, зеленою олією та базиліком. Інші літні трави – молодий шпинат, рукола, прохолодна м'ята – грають симфонію смаків із креветками, грейпфрутом і соусом чилі.

На десерт – найкорисніше створене природою: лісові ягоди, які ми подаємо до вашого улюбленого сорбету чи джелато.

Встигніть спробувати, доки сезон триває.

Зустрінемось на Спаській, 10.