Сезон української спаржі

23.04.2019

Друзі, розпочався сезон спаржі. Ми з гордістю працюємо з локальною спаржею від фермерів півдня України.

До часу, коли цей делікатний овоч має найсвіжіший смак, наш шеф Георгій Шаруєв підготував нове меню зі страв, що ефектно підкреслюють його.

Просмажену на грилі хрустку спаржу ми подаємо з соусом голандез, козячим сиром та кедровими горішками.

Аспарагус, приготований з тим’яном та розмарином, пропонуємо разом зі свіжим шпинатом та часниковими пластівцями.

А біле різотто готуємо з рікоттою та спаржею-гриль, та додаємо ароматний пармезан.

Дізнайтеся більше з нашого меню.

Чекаємо гурманів на Спаській, 10