Б’юті-бранч Sisley Paris у DOM №10

22.03.2019

У весняний березневий вівторок у DOM №10 відбувся б'юті-бранч французької косметичної компанії Sisley. З цього приводу до Києва прибув Крістіан Гульєтта, міжнародний візажист бренду протягом останніх 25 років.  
Крістіан представив київській аудиторії нові продукти з лінії Sisleya L’Integral Anti-Age. Sisley Paris - знаменитий бренд французької косметики, заснований в 1976 році Юбером д'Орнано, сімейна справа. Основою концепції марки Sisley є фітокосметологія - використання у косметичних засобах натуральних рослинних екстрактів. Цінності Sisley грунтуються на сімейній спадщині, традиціях французької косметології і новітніх технічних розробках.

Спеціально до бранча наш шеф Георгій Шаруєв розробив особливе меню з мініатюрних закусок та десертів, серед яких: панна котта на рослинному молоці з мадагаскарською ваніллю, маракуйєю та чіа, бебі-сирники з білими грибами та зеленню, міні-птифур із заварним кремом та свіжими ягодами, матча-марципан з фісташками, кокосовий мус з домашньою гранолою та журавлиною.  

Дивіться фоторепортаж з б’юті-івенту.