Артем Дарчук

Автор енотеки DOM №10, учасник Асоціації сомельє України.

Артем почав свою кар’єру 20 років тому, як бармен, та від самого початку приділяв особливу увагу вину. Закінчив “Школу вин” Дмитра Сидоренка, де пройшов підготовку за стандартом Міжнародної асоціації сомельє ASI.

Після навчання Артем продовжив у відомих ресторанах Києва. Співпрацював з Массімо Боттура (3 зірки Мішлен, найкращий шеф-кухар світу у 2016 і 2018), Крістіаном Тетдуа (1 зірка Мішлен) та су-шефами ресторану Noma (кращий ресторан світу у 2010, 2011, 2012, 2014). Був співавтором еногастрономічних дегустацій разом з бренд-амбассадорами відомих винних будинків Guigal та Frescobaldi.

У 2014 та 2016 роках винні карти авторства Артема були відзначені міжнародним винним оглядачем Wine Spectator.