Наша команда

Георгій Шаруєв

Шеф-кухар

Автор меню DOM №10, один з наймолодших шефів України. Георгій почав кар’єру у 15 років, а в 23 роки перший раз став шеф-кухарем. Тепер він розкриває свій талант на кухні DOM №10. Наш шеф вчився у неймовірних професіоналів та перейняв їх головний принцип: переносити в майбутнє найкращі кулінарні традиції. Працював з Массімо Боттура, кращим шеф-кухарем світу у 2016 і 2018 роках, володарем трьох зірок Мішлен. Готував із су-шефами ресторану Noma, що названий кращим рестораном світу чотири рази.  Георгій проводить авторські вечері з власною інтерпретацією страв із гастрономічною історією. Обожнює працювати з локальними продуктами та знаходити незвичайні українські смаки.  

Лілія Кравченко

Генеральний менеджер

Генеральний менеджер, учасник команди з розробки концепції DOM №10, експерт з етикету та сервісу. Лілія розпочала кар’єру в сфері гостинності 16 років тому. Вона так захопилася ресторанною культурою, що вирішила залишити юридичну практику заради цієї роботи. Приймала участь у відкритті київських закладів та працювала в масштабних кейтеринг-сервісах. Долучилася до організації гастрономічних вечорів за участю Енріко Череа (3 зірки Мішлен), Массімо Боттура (3 зірки Мішлен, найкращий шеф-кухар світу 2016, 2018), Крістіана Тетдуа (1 зірка Мішлен), Марко Якетта (1 зірка Мішлен), су-шефів ресторану Noma (кращий ресторан світу 2010-2012, 2014).

Артем Дарчук

Сомельє

Автор енотеки DOM №10, учасник Асоціації сомельє України. Артем почав свою кар’єру 20 років тому, як бармен, та від самого початку приділяв особливу увагу вину. Закінчив “Школу вин” Дмитра Сидоренка, де пройшов підготовку за стандартом Міжнародної асоціації сомельє ASI. Після навчання Артем продовжив у відомих ресторанах Києва. Співпрацював з Массімо Боттура (3 зірки Мішлен, найкращий шеф-кухар світу у 2016 і 2018), Крістіаном Тетдуа (1 зірка Мішлен) та су-шефами ресторану Noma (кращий ресторан світу у 2010, 2011, 2012, 2014). Був співавтором еногастрономічних дегустацій разом з бренд-амбассадорами відомих винних будинків Guigal та Frescobaldi. У 2014 та 2016 роках винні карти авторства Артема були відзначені міжнародним винним оглядачем Wine Spectator.    

Наша команда

Дім там, де найдорожчі. Головне у ресторані DOM №10 - це наші люди. Адміністратор, який зустрічає гостя і запрошує до затишних залів. Сомельє, який допомагає вибрати вино. Офіціант, який допоможе визначитися з вашою ідеальною стравою. Кухар, який приготує цю страву з любов'ю. Наша команда - це наша гордість. Тішимо, дбаємо та дивуємо кожного дня в DOM №10